Thursday, July 28, 2011

ade iras aku ke...???

hola uolss...
ari sabtu yang lalu....opis aku ade buat open day....mcm2 la ektiviti yang dijalankan....ade yang bekerja....ade yg merayau2 x tentu hala....ye la...bos aku dh kuarkan memo...ari sabtu tu sume org kene keje...kire nnti amik cuti ganti la....dh name pon ari sabtu...keje ape la sgt yg boleh dibuat....so kekdahnye...punch card...pastu pepandai la ko nk merayau ke mane....kebetulan ari sabtu tu...aku mmg kene jage meja pendaftaran utk kursus 1malaysia....dr kul 8 mcm tu la....smpi la ke pukul 9 mcm tu....teringat plak nk kejut laki aku...die pon kene keje gak....so blk umah sat (umah dekat le ni).....kejut die tunggu die mandi sume...ajak die breakfast kat opis....dh siap2 die ke  tmpt die kene keje...aku pon masok la opis blk...amik la part babysit anak org..ye la nk buat sendiri punye...belom nk menjadi....so pinjam anak org pon hokeyyyy la.....so aku babysit la anak PA opis aku...yg baby org lain jage....yg kakak die aku jage....sbb omak die kene bertugas utk MOU part.....
so aku bwk la die p tgk clown...p jenjln merate....bwk plak die p masok pertandingan bayi comel....mmg dh lambat la.....so application pon dh tutup....tp kan sbb yg buat photoshoot tu pun student sini je kan...HARUSSSS la korang snap gambo aku ngan anak pinjam aku ni......
time anak org lain buat photoshoot tu...die punya la jerit mcmkan kompom la die jd juara kan....last2 bile aku letak die kat studio tu....die x pandang camera....heeeeeee....geram je.....sib baik ko comel  tau....muke siam tu.....hahaha...mak die....ade darah siam2 gitu.....ade plak makcik kpd sorang staff sini kate muke anak pinjam aku ni mcm muke aku......wadehell kan....muke aku dh la itam je....mendung je...tang mana la yg irasnyeee kannnnn....

so korang tgk la sendiri ek....ade ke rupe aku,.....anak pinjam aku ni......(mcm bese la harus camwhore....sian student tu...kene paksa amik gambo aku....)






































sgt berbeza kan....maybe kalau aku dukung anak letchemi ade jugak la yg samenye kan....huhuuhuhu


p/s: bile la nk merase dukung anak sendiri ni.....huishhhhhhh.....

1 comment:

Mrs Lee said...

x lme lg anak sendiri la pulak........