Tuesday, March 22, 2011

alasan..TER.....

hola uolss....ari2 ujan sesejut ni....meh la kite kongsi gambo...kan aku suke kongsi gambo ngan korang...ye la opis aku ni...kasik time aku godek2 online ni...(with limited access la kan...)...aku mintak keje xmboh bg...so aku bertenet la....hark..hark...hark...semlm ade terbace kat beautifulnara...ho yeah...aku mmg suke bace gosip artis2 ni..sebok pasal artis xpe...artis xleh marah...hahaha..kang sebok pasal jiran tetangga...adiberadik...ipar duai...biras beras...kwn2....kwn sekerje etc...trus kene cop penjage tepi kain org...so kalau pasal artis (dalam negare ke luar negare ke) die xbleh marah....sbb dieorg artis...kalau xnk dijage tepi kain mereke sile jadik kerani....hahahahahha....eh berbalik pd tajuk kat atas tu....alasan ter ni mmg artis suke pakai...alah bukan artis pun suke pakai...termasok la aku sdr....ni sume gambo yg aku nk tepek ni alasan ter....TERlupe nk check size badan sdr...TERlupe nk test depan cermin...TERlampau bizi...tp aku bg kat dieorg ni TERLAMPAU BODOH....dh tau kan diri tu artis...konon2 public figure...yg dieorg ni pakai mcm ni apehal...kalau kerani kecil2 mcm aku ni okey la kan...nk berbikini ni...nk pakai baju berkemban ke...nk pakai baju ternampak nen ke...fedulik ape kan...ahhhhh mls la nk komen2 korang tgk la ngan mate korang sdr....(jgn marah aku kalau korang kene ketumbit)

meh aku tepek gambo-gambo ni.....

kategori dalam negara..........

ni mcm aku xpercaye...heeeee mmg xcaye la.....kelako plak aku tgk....xsetim langsung...kelakoooo....!!! wakakaka...kesian mawi dieksploitasi......

kalau kat mesia...seksi taro ni dh tahap dewa dh ni....kwn fasha tu lg mantop oiii...gamba ni curi kat oh!bulan...mintak mahap yeee......


artis pompuan ni mmg seksi...saje je die amik pix mcm tu...kasik org laki tgk geram....!!!!!

ni la budak yg bikin konteversi...dh la org xkenal lg...pakai plak camni...nk seksi...seksi la btol2..ni dh nampak silikon utk tutup puting die...geli la...sib baik nasik lemak die cinonet je...kalau besar skit je lagi...mmmg nmpk la keseluruhan nen die...terer die...kalah rebecca nur al islam ngan fasha...keep it up, girl!!!! hahahahhaha...more sexy next time!!!

kategori luar negara.......

opssss...ternampak lak panties....hahaha...xsengaje kan....TER je...

alamak...baju britney TERangkat....hahahah......bygkan korang mcm ni...kuar kete then jln2 kat pasar mlm....PENGSAN!!!!

alahai....angin ni....TERkuat plak....hahaha....

"opssss.....designer TERsalah potong n ukur...tu pasal la baju i mcm ni"...kate artis ini...

ala TERlondeh la...britney dh kurus....hahahhaha...ptuihhhhh!!!

kesian budak berlakon harry potter si emma watson ni byk duit...tp TERsalah beli baju...............


hohoho...nmpk selulit kat tek die....hahahha....


ni pompuan paling gile...taip je paris nips slip kat google..mmg byk gile gambo die TERnampak tek...mmg sengaje la die ni...



p/s: aku bukan nk melucah....saje nk bg korang terjegil skit bijik mate bile tgk pix mcm ni...xde la rase ngantok sgt kan....kalau rase berdenyut...aku x bertanggungjawab ye...korang punye pepandai la korang selesaikan...hua..hua...hua...hua...

2 comments:

Mrs Lee said...

aku paling klaka tgk mawi tu...betul ke die????hahahhahahahahhaha

mrsJoHn said...

ntah...aku pon xtau...aku rase x la...xkan la mawi tu ngok sgt...hahahaha...sian die kene eksploitasi......