Wednesday, March 30, 2011

esok aku akan stat menjadi perempuan meroyan...

hola uols....
tadi aku ade mesyuarat agong utk kelab kat opis ni...mcm biase la mesti la ade slot utk cabutan bertuah kan...tp dh katenye...tuah ayam nmpk dikaki tuah maknusia (aku) mmg xkelihatan....tensi je tau...mmg la tak kemaruk pon nk dpt hadiah cabutan bertuah tu...cume saje je menguji jiwa...akhirnyeee mmg xdapek pon...hatta hamper kecik pon xdpt ye...harap2 tuah aku di tempat lain...insyaALLAH...lps abis meeting tu ade mkn2...sib baik dpt pizza...dh lame nk mkn...tp disebabkan tekak laki aku adalah tekak 'takkan melayu hilang di dunia'.....terpakse la ...aku pendamkan idaman tekak aku...hahahaha...NAH!!!! arini ade keberhasilan sbb dpt mkn pizza....
tp...sob...sob...

lps amik pizza tu dpt msg dr suami tercinta...POSITIF die kene outstation...for about 17 days...OMG....lame kot...ape aku nk buat kalau die xde...xde org yg aku boleh bebel2 bile aku blk umah lps penat tempuh jem...xde org nk pelok2 aku time tido...xde org yg aku pakse2 mandi...xde org nk kutuk2 aku gemuk...xde org nk pandang 'slek' bile aku mkn nasik tambah2...xde org nk ajak aku meronda2 kl mlm2 bute mcm pasangan baru bercinta....owh...kosongnye idup aku tanpa die...

pemeroyanan(ade ke ayat ni...hahahha) dh bermule hari ni.....

so disebabkan die nk g outstesen esok...so aku decide utk temankan die keje di putrajaya hari ni...even die abis keje kul 2 pg...sob sob sob....

ade sesape sudi temankan aku selama 17 hari ni.....hukhukhuk....

aku tau laki aku pon bace blog ni...meh nk pesan skit...

jgn la layan pompuan geletis2 di luar sane.....sbb ingat bini tercinta yg gemuk ni...yang sentiase merindui u kat mane2 pon u berada......hukhukhukhuk..................

n jgn risau i kat sini...i redha u pergi carik rejeki utk masa depan keluarge kite...i tau la jage diri i kat sini....nnti bile u balik kite naik genting lg....ahaksssss!!!! hahaha.........

meh tepek gambo org yang akan tinggalkan aku tu.........

-


-

-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-



-









p/s: dh masyuk...jgn lupe...den nk rantai omeh....bosar longan...bulehhhhh????.....hahahahaha....i'll be missing u....

5 comments:

ayang_shieda said...

meh lepak ngan aku...hubby ko keje kat mana rini?

mrsJoHn said...

ntah...die kate kat JPA...tp xtau JPA bangunan baru kah...bangunan yg biase kat parcel D tu...umah ko precint brape...???

ejan sara said...

memanjang kene tinggal ko ni...xperla...demi rezeki kan??

Anonymous said...

weh..aku takde no hp ko la...umah aku presint 9..JPA sekang C la bkn D

mrsJoHn said...

shieda: nnti aku PM no aku kat FB..sbb nk senang aku nk roger ko kalau aku tetibe tersesat kat putrajaya nun!!!

ejan: hukhukhuk...mmg memanjang kene tinggai aku ni...sib baik fikir nk kumpul pitih bebyk sementara belum ade anak ni...leh menyimpan utk mase depan kan...???