Monday, March 7, 2011

haihh...la laki aku....

hai uolsss....
yeehuuuuu....internet dh ok...mcm ampes tau opis aku ni...dh la block mcm2 mende....line plak...mcm hareemmm..kejap ok...kejap ko...ntah ape yg nk dimaintain lg ntah...aku tgk same je....pepagi dh buat aku tensi...dh la sbb tenet free ni je pendorong aku nk dtg keje jejauh bute ni...kalau xde tenet ni..lebih baik aku amik MC...muahhahahha....gile xde motivasi punye pekerje kan...????
ok la aku harap korang jgn la rase nyampah bace blog aku (wahh ramai ke pembace blog ko..pompuan oiii!!!)..sbb entri kali ni aku nk cite lg pasal laki aku....haihhh la....
laki aku tu maksud nye suami aku la ye..bukan mcm bebdk mude skang...blom kawin dh gelarkan laki....haihhh...
laki aku ni..kalau korang tgk dr luaran mmg mcm garang...muke die mcm nk mintak lempang...muke eksyen..muke kesian kekadang..(ahakz)...laki aku ni jenis pendiam...kalau balik kg aku...die tewas...sbb kat kg aku sume mcm aku...potpetpotpetpotpet....bercakap je 24 jam...tapi suare die sedap...kalau karaoke mesti kwn2 die pilihkan lagu awie utk die...part nk jerit2 bg laki aku kaver...udah2 le tu woii...laki aku dh tue...dh mengah nk tarik2 ni....muahahahaha....!!!




alkisahnyeeeeee.........
stat dari ari kamis aritu..laki aku kene stenby kat dataran...sempene besday army yg ke 78....so time keje pon kene punctual...same mcm askar2 tu..kalau dieorg kate dieorg nk stat rehersel kul 7am...so 7am sharpppp!!!! la die kene stenby utk make sure speaker sume berfungsi.....so sepanjang beberapi hari nk berlansungnye acara tu kene la die kuar g keje awal...seawal kul 5am....xpenah seumur idup die yg dh tue tu kene keje awal mcm tu ye...yg kelakarnyeeeee!!!!!!.........
huhuhuhahahha....mase hari sabtu pagi tu..die kene  g keje awal la kan....tgh siap2 tergopoh gapah...die xde cite ape pon...die siap2..aku cuci muke gosok gigi sikit2..aku pon hantar die g keje....
semalam...setelah settle sume masalah2 yg melanda....keje laki aku pun dh settle kat dataran tu sume kitorg pon g la mkn mlm....kat kedai adik manje...( best g kedai ni...presentation makanan ngan air die sgt marbeles...tp serbis agak slow...sib baik sedap...) dh kenyang sume...dh bayar sume...kitorg pon beredar...(cheh ayat...)...tetibe dlm kete laki aku buat konfession..
laki: yunk...i ade citer mende paling bengong i nk cite.......i rase ni plg bengong i penah buat.........
aku: ape die........
laki: kan semlm i kene bgn awal kan..(kul 4.30pg).....
aku: ha...ok...abis tu...???
laki: i mandi...pastu i gosok la gigi.....pastu mase i gosok gigi tu i rase lain mcm je...
aku: lain mcm..??mcm mane......??
laki: i gosok gigi...tp xrase berangin....pastu xberbuih..rase mcm melekit je........pastu rase mcm....uwekkk!! xtau la nk ckp mcm mane..???
time tu aku pon terpikir...eh apsal plak ek...aku gosok gigi...lps laki aku mandi tu elok je.....
laki: u tau apsal i rase mcm tu......sbb i gosok gigi pakai PENCUCI MUKE..........
huaaaaarrrrrrgggggggghhhwaaaaakakakakakakakka..hahahahahahahahhah...hahahahahha.....
aku: mongok ar u nie.....hahahahahahahahha..............................
aku rase aku ketawe mmg kuat gile ah....sib baik dlm kete..kalau kat public...harus la org cop aku pompuan nk publisiti murahan..........kan.........??? haihhh la laki aku............sib baik la aku syg ko tau x....rase nk bg penampa je mase die cite tu...tp xsanggop sbb mmg kelaka nk matiiiiiiiiiiii!!!!!!...sakit perut aku...sib baik xmuntah mee goreng basah...mkn kat kedai adik manje td........
hahahhaa...dh la pencuci muke die perise gamat..............hahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!

1 comment:

Biskut Raya 2010 said...

LOL's..hahaha..perisa gamat lg tuh..haha