Monday, March 28, 2011

stylo mylo.........

mintak mahap ye...saje nk buat entri ke-2...mengikut plan asal...sepatotnye...nk buat entri ni...tp telah terjadi insiden yg menyentap jiwa dan perasaan semlm...so terpkase la entri ni jadik entri ke-2...xtau la cite ni akan sampai ke jiwa korang ke x? sbb cite die bg aku rase kelakar gile....bg aku la....tp sbb semlm emosional menguasai diri...xtau la die akan efek ke x dlm penulisan aku utk blog ni.....aku cite je la ek...kalau rase kelakar korang ketawa la...kalau x kelakar jgn plak menketawakan aku.....

kejadian ni berlaku pd hari jumaat yg lps...eh jap..jap...aku nk tny korang la kan...apsal bile hari jumaat je jln kl tu jem gile babi...tensen je kami berdue tau!!!...nk mkn char kuey tiaw pon...terpaksa lupakan...so blk ke rumah dgn perasaan hampa....sib baik bile blk umah mak mertue dh masak...yeayyy!!! so mlm tu afta dh mkn2 mandi manda bersama..(gilosss!!!) kuar la...biase la...laki bini ni xbleh duk umah...jubo panas je...!!! so memule kuar g bank...kuar duit n byr hutang piutang yg besor2 (read: loan)....dh settle tu...laki aku ajak p uptown...memule nk p uptown batu caves je kan...nan ado..!!! hampes....jual ntah ape2....so trus perjalanan ke uptown danau kota (tempat feberet laki aku)...mlm tu aku pakai seluar style aladin ke ali baba ke (ikut la yg mane ikut pemahaman korang kan..) yg baru  aku beli siang td kat tesco shah alam...hikhikhik...

kenkonon nk melawa la...kan....ecece..konon2 dh abis stylo mylo la kan...dh sampai kat uptown tu...turun kete dh zasss trus masok kedai cd cetak rompak yg bersebelahan ngan kedai mkn cinos tu....aku pun masok la...dgn muke kekwat kenkonon aku la hok paling cun melecun nye mlm tu...usha2 la dvd yg kot2 rase berkenan....aku sebelah sini..laki aku usha sebelah sana...seblom tu ade la sorang pompuan ni...agaknye baru fes time dtg kedai tu kot...punya la jakunis nyee...amik 3 4 cd pastu ckp2 komen2 ngan boipren die...pastu boipren die blah...ganti la aku laki bini belakang die...sekali die nk komen...die toleh kiri nmpk muke laki aku...die toleh kanan nmpk muke aku yg kekwat ni....hnsff...hnsff... so die dh termalu di situ.....eheheh...die buat muke kerang busuk trus berlari mendapatkan boipren die....haihh..berbalik kpd cite aku kan...lps tu laki aku dtg dekat kat aku...ingatkan die nk kutuk la minah td tu...tetibe die berbisik kat telinge aku...

laki: huyoooo...stylo mylo la bini i...................
aku: ehehheeee..(muke masih kekwat campo vangga...kene puji ngan laki la katakan...)
laki: jgn pandang bwhhhhh...hehehehhe...

aku pun pelik apsal laki aku kate mcm tu kan....bile org kate 'jgn pandang bwh'..mesti kite nk pandang kan...???

sekali tu bile aku pandang bwh......

aku pakai selipe sebelah kaler ijo mude sebelah kaler itam

terus rase mcm maluuuuuuuuuu gile.....n terus berlari2 ke kerete....sambil maki hamun laki aku sbb die yg letak selipe itam tu kat tmpt co-pilot.........laki aku ketawa keriangan sbb tgk muke bini die...yg merah2 sbb menahan malu...pastu bleh plak laki aku duk keras kat ctu..cepat la berlari bersame ke kereta.....uwaaaaaAAAAAAAA!!!!!
huarrrhhhhhh...bencikkkkkk......baru nk sekali sekala perasan cun tetibe...kemaluan yg aku dapatttttt!!!

'maluuuuu...semalu malunyaaaaaa....'

p/s:harap2 budak pompuan gemok yg terserempak ngan aku kat pintu kedai tu lupekan wajah aku.....patot la die usha kaki aku time aku masok kedai tuuuuuuuuu........uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

2 comments:

Mrs Lee said...

ko ni lydia....wat lawak la....x tgk ke mse nk sarung selipar tu...adoyai...nsib sedar awal...huhuuhuu

mrsJoHn said...

ala ana...aku kompiden je...aku x salah pakai selipe...n sebenarnye x teringat pon ade satu lg pasang selipe lain....huhuhhu...maluuuu tau...